Miksi LINKillä viihtyy?

 • Kun pajalle pääsee tekemään jotain kovaa ja koputeltavaa niin ai että! Viimeistelyn laatu ja herkulliset pikku yksityiskohdat, joista muille syntyy löytämisen ja oivaltamisen iloa, ovat sitä parasta!

  Tomi

  Sr Industrial Designer

 • Arvostan hyvää työyhteisöä ja ilmapiiriä, ja se on kyllä positiivistesti yllättänyt. Olen hyvin päässyt työyhteisöön mukaan ja tutustunut kollegoihin. LINKille päädyin, koska tehtävät täällä ovat monipuolisia ja kiinnostavia.

  Lauri

  R&D Engineer

 • LINKillä pääsee mukaan monipuolisiin asiakastöihin, jotka vaihtelevat elektroniikan alueella laidasta laitaan. Salon IoT-kampuksen mahdollisuudet ovat hyvä lisä niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

  Pekka

  Sr R&D Engineer, Technology

 • LINKillä poikkitieteellisyys ja monialaisuus mahdollistaa itsenäisenkin tekemisen ja saa vaikuttaa itse tekemisiin, saa vastuuta, saa vetää monenlaisia projekteja.

  Antti

  Sr Service Designer

 • Teknologiamessuilla LINKin kulmauksessa oli Vergen sähkömoottoripyörän ohutlevytekniikalla rakennettu runko ja se iski minuun kuin salama. LINKin toimari Jaska vieraili koululla ja juttutuokio tuolloin sai minut päättämään: tuohon firmaan haluan töihin.

  Leevi

  R&D Engineer

 • LINKillä pääsee mukaan monipuolisiin projekteihin. Loistava henkilökunta ja hienot asiakkaat. Haluan kehittyä mahdollisimman hyväksi ja monipuoliseksi insinööriksi ja LINKillä pääsen juuri sopivalla tavalla haastamaan itseäni näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

  Teo

  R&D Engineer

Lukaise osaajiemme esittelyitä kotisivuiltamme

Työskenteletkö jo yrityksessä LINK Design and Development Oy?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@linkdesign.fi