LINK Design and Development Oy logotype

Miksi LINKillä viihtyy?

 • Kun pajalle pääsee tekemään jotain kovaa ja koputeltavaa niin ai että! Viimeistelyn laatu ja herkulliset pikku yksityiskohdat, joista muille syntyy löytämisen ja oivaltamisen iloa, ovat sitä parasta!

  Tomi

  Sr Industrial Designer

 • LINKillä poikkitieteellisyys ja monialaisuus mahdollistaa itsenäisenkin tekemisen ja saa vaikuttaa itse tekemisiin, saa vastuuta, saa vetää monenlaisia projekteja.

  Antti

  Sr Service Designer

 • LINKin palvelumuotoilutiimissä on valtavan hyvä henki. Ketään ei jätetä yksin ja aina voi kaverilta kysyä apua. Ikinä kukaan ei kieltäydy. Mahtavaa kun saa olla omankaltaisensa kanssa. Kaikki ottavat vastuuta ja osallistuvat.

  Emilia

  Sr Service Designer

 • LINKillä pääsee mukaan monipuolisiin asiakastöihin, jotka vaihtelevat elektroniikan alueella laidasta laitaan. Salon IoT-kampuksen mahdollisuudet ovat hyvä lisä niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

  Pekka

  Sr R&D Engineer, Technology

 • Teknologiamessuilla LINKin kulmauksessa oli Vergen sähkömoottoripyörän ohutlevytekniikalla rakennettu runko ja se iski minuun kuin salama. LINKin toimari Jaska vieraili koululla ja juttutuokio tuolloin sai minut päättämään: tuohon firmaan haluan töihin.

  Leevi

  R&D Engineer

 • LINKillä yhdistetään edistyksellisellä tavalla muotoilua ja laaja-alaisesti eri alueita. Linkillä ollaan keskiössä ja pystyy upgradaamaan itseään. Näkökulma on erilainen kuin tuotetaloissa, jotka keskittyvät yleensä tiettyyn tuotteeseen tai osa-alueeseen. LINKillä pääsee tekemään laajalti erilaisia projekteja.

  Sami

  Sr R&D Engineer

Lukaise osaajiemme esittelyitä kotisivuiltamme

Espoo

Joko LINK Design and Development Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@linkdesign.fi