facebook tracking

Miksi LINKillä viihtyy?

Kun pajalle pääsee tekemään jotain kovaa ja koputeltavaa niin ai että! Viimeistelyn laatu ja herkulliset pikku yksityiskohdat, joista muille syntyy löytämisen ja oivaltamisen iloa, ovat sitä parasta!

Tomi Sr Industrial Designer

LINKillä poikkitieteellisyys ja monialaisuus mahdollistaa itsenäisenkin tekemisen ja saa vaikuttaa itse tekemisiin, saa vastuuta, saa vetää monenlaisia projekteja.

Antti Sr Service Designer

LINKin palvelumuotoilutiimissä on valtavan hyvä henki. Ketään ei jätetä yksin ja aina voi kaverilta kysyä apua. Ikinä kukaan ei kieltäydy. Mahtavaa kun saa olla omankaltaisensa kanssa. Kaikki ottavat vastuuta ja osallistuvat.

Emilia Sr Service Designer

LINKillä pääsee mukaan monipuolisiin asiakastöihin, jotka vaihtelevat elektroniikan alueella laidasta laitaan. Salon IoT-kampuksen mahdollisuudet ovat hyvä lisä niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Pekka Sr R&D Engineer, Technology

Teknologiamessuilla LINKin kulmauksessa oli Vergen sähkömoottoripyörän ohutlevytekniikalla rakennettu runko ja se iski minuun kuin salama. LINKin toimari Jaska vieraili koululla ja juttutuokio tuolloin sai minut päättämään: tuohon firmaan haluan töihin.

Leevi R&D Engineer

LINKillä yhdistetään edistyksellisellä tavalla muotoilua ja laaja-alaisesti eri alueita. Linkillä ollaan keskiössä ja pystyy upgradaamaan itseään. Näkökulma on erilainen kuin tuotetaloissa, jotka keskittyvät yleensä tiettyyn tuotteeseen tai osa-alueeseen. LINKillä pääsee tekemään laajalti erilaisia projekteja.

Sami Sr R&D Engineer

Lukaise osaajiemme esittelyitä kotisivuiltamme

Osaajat esiin osa 1

Osaajat esiin osa 2

Kurkista myös muihin artikkeleihimme blogissamme 

Tekniikantie 12
02150 Espoo Ajo-ohjeet rekry@linkdesign.fi

Salo

Salo IoT Campus
24100 Salo Ajo-ohjeet info@linkdesign.fi

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta